Talent Toolkit

 

twitter linkedin

 

 

Welkom

Wees eigen-wijs maar neem jezelf nooit te serieus...

 

button_over_wit

 

underline

Williswijs

Willemijn Brouwer

Williswijs wordt in 2011 opgericht door Willemijn Brouwer. C'est moi. Ik ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en na een tussenstop in Mexico, Delft, Parijs en Liechtenstein ben ik neergestreken in Den Haag. Ik heb Strategic Product Design gestudeerd aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. Na mijn afstuderen heb ik de 'producten an sich' gelaten voor wat ze zijn en heb ik mezelf gestort op de menselijke factor van ontwerpen en werken. Welke eigenlijk hetzelfde zijn, eenieder ontwerpt tenslotte z'n eigen werk.

Algemene intresses

Ik houd van cabaret, boeken, lezen, lachen, springen, spelletjes, reizen, eten & drinken, mensen (sommige niet), dingen maken, nadenken en nog veel meer. Als ik een dier zou zijn ben ik een stokstaartpaardaapje omdat dat nog niet bestaat maar wel goed klinkt. En mijn motto van het moment is: 'wees eigen-wijs maar neem jezelf nooit te serieus'.

Achtergrond

Als je meer over mijn achtergrond wilt weten kan je mijn CV downloaden of een kijkje nemen in de Glossy Williswijs, daarin vind je meer over mij en Williswijs.

 

Ideaal en missie van Williswijs

Ideaal

Ik wil mensen hun eigen wijsheid en creativiteit laten (terug) vinden, zodat mensen middels intrinsieke motivatie beslissingen nemen en vertrouwen op hun eigen beslissing. Door mensen hun eigen creativiteit, talent en wijsheid te laten inzien en ervaren wil ik bijdragen aan het ontwerpvermogen van een persoon.

Ik houd van win-win-win-win-etc.-situaties waarin iedereen op z'n eigen manier kan floreren. Dat is dus niet rood en blauw, we kiezen paars maar rood en blauw we kiezen geel. Geen compromis maar iets Anders. Mensen, groepen en organisaties die op hun eigen manier win-win-situaties kunnen ontwerpen (voor zichzelf en anderen) zijn flexibeler, kunnen beter improviseren en zich aanpassen. Ik geloof dat dit bijdraagt aan menselijk geluk. Daarmee wordt de wereld een stukje mooier voor alles en iedereen. Ook het milieu profiteert want ik geloof dat 'blije' mensen handiger omgaan met de natuur.

Missie

Ik streef naar mijn ideaal als ontwerper met een hart voor creativiteit en humor. Ik geloof in dynamic quo, in worden in plaats van zijn, in actie en in creatie. In alles wat ik doe heeft dat een centrale rol. Innoveren is 'creëren om waarde toe te voegen' en dat is een drijvende kracht achter een gelukkige en duurzame organisatie. In mijn opleiding stonden mensen centraal als gebruiker of koper van producten of diensten. Bij Williswijs staat de mens centraal als ontwerper van zijn eigen acties.

Aanpak

In mijn manieren vind je altijd elementen van actie, spel, eigenwijsheid en/of humor. Ik gebruik graag concrete voorbeelden waar jij iets mee wilt doen. Iets leren en het meteen kunnen toepassen op je eigen manier in je eigen (werk)situatie. Of iets leren en meteen een probleem oplossen of een nieuw innvoatief idee bedenken Dat zijn de tactieken. Zo sla je lekker twee vliegen in een klap. Ik blijf echter een ingenieur en streef naar een tastbaar resultaat van een workshop, cursus, tool, methode, etc. Een concreet ontwerp.

 

Netwerken

logo_ncsi logo_dedoenkers

logo_delimes

 

Contact

Onderaan elke pagina van de website staan mijn contactgevens maar omdat je deze gegevens waarschijnlijk ook onder het hoofdstuk 'OVER' verwacht geef ik ze hier nogmaals luid en duidelijk op een rijtje:

U kunt mij telefonisch bereiken op: 06 - 185 46 0 48

U kunt uw brieven, voorstellen, ideeën en/of vragen sturen naar: willemijn@williswijs.nl

Voor de netwerkers onder u kunt u me op het volgende adres LinkedInnen: http://nl.linkedin.com/in/willemijnbrouwer en u kunt mij volgen op Twitter onder de naam Williswijs (voor beide, zie ook icoontjes onderaan in de rechter kolom).

Dank u, en ik wens u nogmaals een prettige dag!

Willemijn