Talent Toolkit

 

twitter linkedin

 

 

Welkom

Wees eigen-wijs maar neem jezelf nooit te serieus...

 

 

Williswijs biedt acties en gedachtes die bijdragen aan het creatieve werk- en ontwerpvermogen van personen, groepen en organisaties. In andere woorden is dat procesinnovatie door middel van design thinking.

 

streep

Opdrachtgevers/co-creators

Hieronder staat een lijst van bedrijven waar Williswijs opdrachten voor gedaan heeft. Daaronder staan quotes van deelnemers en opdrachtgevers.

 

 

 

 

Enexis logo_gemeentedenhaag logo_vernieuwingbouw

 

Wat vond men ervan?

Van creatieve proces begeleiding

"De training “Hoe blijf ik creatief?” is een echte eyeopener. Een frisse combinatie tussen zelf doen/ervaren en de achterliggende concepten die het proces mogelijk moeten maken. Willemijn heeft een goed gevoel voor de groep en weet hier op speelse wijze mee om te gaan. Een meerwaarde voor iedereen die zaken eens op een andere manier wil benaderen! Nu of in de toekomst!" - Niels Hemelaar, sportcoordinator TUDelft.

"Je hebt de afdelingen zeker aan het wiggelen gekregen, al sinds vanochtend gesprek van de dag! Het was een zeer plezierige, insprirerend en leerrijke dag!" - Anoeshka Ishwardat, projectmanager Events Sport & Cultuur TUDelft.

"Zeer inspirerende en boeiende sessie gisteren. Ben onder de indruk! Je bent alert, creatief en scherp. Het resultaat is een concrete basis om op verder kunnen te bouwen." - Paul-Peter Feld, Directeur Human Resources, Xerox.

 

Van improviseren als teamuitje

"Het was een geslaagd afdelingsuitje iedereen heeft veel plezier beleefd aan je workshop. Je had in no time iedereen om, om lekker los te gaan, dat had ik niet verwacht. De workshop zat goed in elkaar en speelde je goed in op wat er in de groep gebeurde. Nuttig, leerzaam en leuk." - Arjanna van der Plas, Innovator, afdeling strategies for information society, TNO.

 

Van de training Creativiteit in onderhandelingen van Willemien & Willemijn

"Er was een ongedwongen en prettige sfeer waarin iedereen werd betrokken. Het out-of-the-box denken en het hebben van een open mind is mij zeker bijgebleven van deze training." - Arjan Juurlink, adviseur AWVN.

"Het was een erg leuke, goede en verfrissende sessie met verfrissende ideeën die met een goed model zijn onderbouwt. De nieuwe inzichten met een andere kijk op het onderhandelingsproces hebben mij vandaag geïnspireerd." - Jaap Withaar, adviseur AWVN.

 

Van een Talent Toolkitworkshop

"Wat begint als een goed georganiseerde chaos, eindigt als een prachtige marktplaats waarin deelnemers aan het congres hun talenten aan elkaar aanbieden en hun leerwensen kenbaar maken. Er vindt een drukke ruilhandel plaats en iedereen gaat met een netwerkafspraak naar huis. Daarbij begeleiden Willemijn Brouwer en haar collega’s het hele proces op een geweldig leuke eigen wijze. Dat zorgt ervoor dat niemand eraan ontkomt om enthousiast te raken." - Neoletta Poelgeest, Coördinator afdeling pensioen, CNV Dienstenbond.

 

 

 

 

 


//-->